Voordelen
  • 24/24 real time controle van uw netwerk
  • Beter voorkomen dan genezen. De meeste defecten worden voortijdig opgemerkt wat ongeplande down time aanzienlijk vermindert.
  • Geen hoge interventiekosten en technisch werkloze medewerkers.
  • Kostenbesparing op netwerkinterventies
  • Kostenbesparing op herinstallaties
  • Kostenbesparing op verloren omzet
  • Kostenbesparing op werkloos personeel
  
 Prijzen

De setup van ez Remote Monitoring kost €100.

10 Sensoren

€ 100

/mnd

Bestel nu


50 Sensoren

€ 200

/mnd

Bestel nu


Eigen beheerslogin

€ 70

/mnd

Bestel nu

Meer sensoren nodig? Klik hier voor een offerte op maat.

  
 Testimonial

"Laatst had een van onze servers 's nachts plots een defecte harde schijf. ez Remote Monitoring had de technieker via SMS verwittigd. De schijf werd diezelfde nacht nog vervangen. Mooie service!"

Mr Proper,ICT manager Proper inc.

  
 ez Remote Monitoring ez Remote Monitoring

  
 Voordelen

Schijfruimte

De harde schijfruimte van een kritieke server is vitaal voor u. ez Remote Monitoring kan controleren of de vrije ruimte voldoende blijft. Zoniet stuurt hij een waarschuwing en kan een technieker vrije ruimte maken of een harde schijf bijsteken.

Mailflow

Met de recente internetbedreiging kan uw mail-server het doel worden van SPAM, virussen en dDOS aanvallen. ez Remote Monitoring kan zien of de emailstroom normaal is en of de server hier onder lijdt.

  

Website

U heeft een website die 24/24 bereikbaar dient te zijn voor informatie of transacties. ez Remote Moni-toring kan nazien of dat zo is door bijvoorbeeld een aankoop te simuleren of een document te downloaden.

Stroompanne

In het weekend valt de stroom uit op het kantoor. ez Remote Monitoring detecteert dit. Een technieker kan de nodige stappen ondernemen zodat u maandag
zonder problemen van start kan gaan.

Verbindingen

U heeft vitale connecties met het moederhuis of satellietkantoren via VPN, BiLAN, Leased Lines of private xDSL lijnen. ez Remote Monitoring kan nagaan of deze lijnen operationeel en de computers in dat netwerk bereikbaar zijn

Scripting

Via de scripting engine kunnen speciale sensortypes gemaakt worden.