top of page
Wolken&WindturbinesB_Panorama2kopie.jpg

ez Remote Management & Monitoring

Uw bedrijfsnetwerk wordt 24/24u automatisch gecontroleerd

Onze servers in het datacenter bevatten software die het mogelijk maakt alle elementen die kritisch zijn voor de goede werking van uw bedrijfsnetwerk 24/24u automatisch te controleren.
 Wanneer één of meerdere parameters niet meer optimaal zijn, genereert de server een foutmelding met een gedetailleerde omschrijving.

 

Die wordt via email of SMS naar u en/of onze technieker gestuurd. Zo kunnen de nodige stappen genomen worden in het voorkomen van ernstigere problemen.

Schijfruimte

De harde schijfruimte van een kritieke server is vitaal voor uw onderneming. ez Remote Monitoring controleert of de vrije ruimte voldoende blijft. Zoniet stuurt hij een waarschuwing en kan een technieker vrije ruimte maken of een harde schijf bijsteken.

Website

U heeft een website die 24/24u bereikbaar dient te zijn voor informatie of transacties? ez Remote Monitoring controleert via een aankoopsimulatie of andere actie of dit daadwerkelijk zo is.

Connections

U heeft vitale connecties met het moederhuis of satellietkantoren via VPN, BiLAN, Leased Lines of private xDSL lijnen? ez Remote Monitoring kan nagaan of deze lijnen operationeel en de computers in dat netwerk bereikbaar zijn.

Mailflow

Ook met de recentste internetbeveiliging kan uw mailserver het doel worden van SPAM, virussen en dDOS aanvallen.

ez Remote Monitoring houdt toezicht op de normaliteit van uw emailstroom en de reacties van uw server.

Stroompanne

Stel: In het weekend valt de stroom uit op het kantoor. Niemand is aanwezig en verschillende problemen dreigen zich op te stapelen. ez Remote Monitoring detecteert dit onmiddellijk. Eén van onze techniekers onderneemt de nodige stappen zodat u maandag zonder problemen van start kan gaan.

Scripting

Er zijn meer dan honderd out-of-the-box sensoren. Maar als uw onderneming een zeer specifieke sensor vereist, kan die via de scripting engine op maat gemaakt worden.

bottom of page