Wolken&WindturbinesB_Panorama2kopie.jpg
monitoring.png

Remote Monitoring

Uw bedrijfsnetwerk wordt 24/24u automatisch gecontroleerd.
Schijfruimte

De harde schijfruimte van een kritieke server is vitaal voor u. ez Remote Monitoring kan controleren of de vrije ruimte voldoende blijft. Zoniet stuurt hij een waarschuwing en kan een technieker vrije ruimte maken of een harde schijf bijsteken.

Website

U heeft een website die 24/24 bereikbaar dient te zijn voor informatie of transacties. ez Remote Moni-toring kan nazien of dat zo is door bijvoorbeeld een aankoop te simuleren of een document te downloaden.

Connections

U heeft vitale connecties met het moederhuis of satellietkantoren via VPN, BiLAN, Leased Lines of private xDSL lijnen. ez Remote Monitoring kan nagaan of deze lijnen operationeel en de computers in dat netwerk bereikbaar zijn.

Mailflow

Met de recente internetbedreiging kan uw mail-server het doel worden van SPAM, virussen en dDOS aanvallen. ez Remote Monitoring kan zien of de emailstroom normaal is en of de server hier onder lijdt.

Stroompanne

In het weekend valt de stroom uit op het kantoor. ez Remote Monitoring detecteert dit. Een technieker kan de nodige stappen ondernemen zodat u maandag zonder problemen van start kan gaan.

Scripting

Via de scripting engine kunnen speciale sensortypes gemaakt worden.

Contacteer ons

ez Networking - Broekdam-Noord 24 - 9150 Kruibeke - Belgium

© 2020 by ez networking. Proudly created with Wix.com. Design perlagrafica.be - Photography Jean Van Cleemput

  • Facebook
  • Linkedin
  • Black Instagram Icon