Wolken&WindturbinesB_Panorama2kopie.jpg
Hosting_backup.png

Hosting

Cloud Hosting/Shared Webhosting/Dedicated Hosting/Colocation/Domain Names
1. Titel 1?

Cloud computing is een manier van resource computing, via het internet, dat in grote lijnen computer resources (middelen) deelt in plaats van software of opslag te gebruiken op een lokale computer. Het gaat meestal over het aanbieden van dynamisch schaalbare en vaak gevirtualiseerde resources als een dienst via het internet. Het verschilt van dedicated of virtuele servers door vijf essentiële kenmerken: on-demand self-service, broadband network access, resource pooling, snelle aanpasbaarheid, in een meetbare omgeving. De self service portal stelt gebruikers in staat om middelen te veranderen aan de vraag die gesteld wordt.

INFO

Interesse in deze aanpasbare, betrouwbare en schaalbare pay-by-resource hosting? Contacteer ons per telefoon +32 3 775 75 38 of vraag meer info.

Voorbeeld

Wanneer een ticketing website zich voorbereid om de vraag tijdens de kaartverkoop voor een groot concert het hoofd te kunnen bieden kunnen extra webservers gecreerd worden of de huidige middelen zoals CPU, het geheugen of de opslag uitgebreid worden net voordat de kaartverkoop start. Als de vraag afneemt na het concert kunnen die resources ook worden verminderd, met behulp van de self-service portaal. De term cloud is gebaseerd op een wolk, vaak gebruikt om het internet voor te stellen in de technische infrastructuur tekeningen.

Webuser/ Subdomains

Uw website snel en eenvoudig on line? Kies dan voor ez Shared Webhosting. We hebben verschillende pakketten opgesteld zodat elk type gebruiker een pakket naar wens kan vinden.

Onze voordelen:

 • Stabiel en snel netwerk te Antwerpen

 • Betrouwbaarheid

 • Hoge performantie

 • Onmiddellijke activatie

 • Beheer door eigen medewerkers

 • Onze ervaring

Shared webhosting pakketten

2. TITEL2?

Hebt u nood aan een betrouwbare en snelle hosting oplossing voor uzelf en/of uw klanten? Hebt u hierbij al eens gedacht aan een eigen server, maar gevreesd dat dit enorm duur is? Voor professionele websites en online toepassingen is het huren van een eigen server dé ideale oplossing.

Onze voordelen:

 • Niet langer afhankelijk van de systeeminstellingen van uw provider

 • Rechtstreeksedienstverlening aan uw klanten (development & hosting)

 • Controleer zelf welke applicaties u aanbiedt

 • Veiligheid: uw applicaties staan enkel op uw eigen server

 • Snellere Return On Investment

 • Ideaal als 2de server bij uw eventueel reeds bestaande eigen server als secondary DNS, MX, ...

3. DATACENTER

We hebben rackspace gereserveerd in onze server racks voor systemen van derden. Co-location betekent niet alleen snelheid en bandbreedte, maar ook vrijheid in het kiezen van applicaties. U kunt zelf bepalen welke applicaties, databases en andere interactieve elementen in uw website gebruikt moeten worden en dit op uw eigen server. Alle servers in het ez Networking netwerk worden geplaatst in een zeer streng beveiligd klasse A datacenter te Brussel. In dit datacenter wordt de stroomvoorziening, internet connectiviteit, klimaatregeling, fysische beveliging 24/24 gegarandeerd.

Voor ez Networking is het uitermate belangrijk dat we een snelle en betrouwbare verbinding met het Internet hebben. Beide locaties zijn op 2 totaal onafhankelijke netwerken aangesloten, telkens met meerdere uplinks. Op deze manier kunnen we een failover bieden aan onze klanten die ongezien is in België. In ieder van onze datacenters garanderen wij een uptime van 99.9%.

Brussels

Te Nossegem zijn we rechtstreeks aangesloten op het KPN netwerk. De IP Backbone van KPN is rechtstreeks en redundant verbonden met internationale Tier-1 partijen die garant staan voor een hoge kwaliteit.

Antwerp

In Antwerpen zijn we via een redundant link rechtstreeks verbonden met het Nucleus netwerk. Zo zijn er rechtstreekse verbindingen met BNIX(be), FreeBix(be), AmsIX(nl), Lipex(uk), Limbex(nl), Free-IX(fr), Parix(fr) en DE-CIX(de). Uiteraard zijn beide netwerken aangesloten op een groot aantal internationale transit verbindingen. Beide locaties zijn dus onafhankelijk van mekaar supersnel verbonden met Belgische en internationale netwerken. Op deze manier combineren we de garantie van een extreme uptime samen met de garantie dat uw servers supersnel bereikbaar zijn.

Registreer uw domeinnaam voor maar €17 per jaar.

Registreer uw domeinnaam voor iemand anders het doet. Uw domeinnaam registreren geeft u het exclusief recht en gebruik van deze naam op het wereldwijde internet. Eenmaal een domeinnaam geregistreerd kan deze niet door anderen worden gebruikt. Minstens even belangrijk naast een gunstig tarief en kortingen vanaf bepaalde aantallen registraties is de automatische processing en hernieuwing van uw domeinnaam.
U bent niet tevreden over uw huidige agent ? U bent op zoek naar een betere service? Transfereer uw domeinnaam.

Contacteer ons

ez Networking - Broekdam-Noord 24 - 9150 Kruibeke - Belgium

© 2020 by ez networking. Proudly created with Wix.com. Design perlagrafica.be - Photography Jean Van Cleemput

 • Facebook
 • Linkedin
 • Black Instagram Icon