support_ezNetworking.jpg

Endpoint protection, backup, email securituy in één console.

SNELLE INTERVENTIE NODIG?

Aarzel niet om ons te contacteren. Wij verlenen support vanop afstand

en kunnen onmiddellijk interageren. Voor u het weet bent u weer bezig

met uw dagelijkse bekommernissen.  

Wanneer je het nodig hebt, waar je het ook nodig hebt.

 

ez Networking biedt een waaier van support diensten. 

Onze ez Engineers zijn doorlopend bereikbaar van 8:00 tot 18:00u op +32 3 376 14 24. Afhankelijk van uw support contract is dit zelfs 24/7 met een toegewezen engineer die ingewerkt is in de materie van uw bedrijf.

Gratis netwerk audit

Uw bedrijf heeft 10 computers of meer en u bent op zoek naar professionele ondersteuning?

U had graag een tweede opinie gehad over uw netwerk?

U wil in uw huidige netwerkinfrastructuur investeren maar weet niet hoe?Een ervaren netwerkanalist gaat voor u op zoek naar mogelijke problemen en onderzoekt opportuniteiten. Diezelfde week ontvangt u een gedetailleerd rapport met de vaststellingen en aanbevelingen. Volledig gratis en zonder verplichting.

ez Remote Support

Om u snel hulp te kunnen bieden kan u met onze techniekers uw scherm delen, zodat u het probleem kan tonen. Daardoor komt er snel een oplossing uit de bus. Klik op de "Remote Support" knop bovenaan links op deze site en u heeft snel onze Support Engineer aan de lijn.  

Over ez Networking

ez Networking biedt een waaier van support diensten. Onze engineers zijn Microsoft Certified Professionals, Symantec Technical Specialists, Cisco and Juniper opgeleid. Ze hebben toegang tot onze Knowledge Base die hen de nodige informatieondersteuning geeft of ons toelaat om voor u een ‘case’ aan te maken als een verdere samenwerking met één van onze partners wenselijk is.

logoband1
logoband1

press to zoom
logoband1
logoband1

press to zoom
logoband1
logoband1

press to zoom
1/2