top of page
Cloud ez Remote Backup
Mailscan_backup.png

Remote Backup

Enorme voordelen voor uw onderneming.
Minder administratie

ez Remote Backup staat bekend als ‘Fire-and-forget’, wat betekent dat als u het eenmaal geïnitieerd heeft, het volledig geautomatiseerd werkt. Via mail wordt u op de hoogte gehouden van de backups.

Geen investering

ez Remote Backup wordt volledig aan ons uitbesteed. U hoeft geen investeringen te doen in hardware, machines of software en u ook geen zorgen meer te maken over dit toch wel belangrijke aspect van uw onderneming.

100% veilig

Alle bestanden worden eerst versleuteld en gecomprimeerd voor ze naar de cloud worden verstuurd via een beveiligde SSL tunnel. Zo worden uw backups extreem beveiligd verzonden en bewaard in de cloud.

Wereldwijde toegang

Eens opgeslagen in de ez Remote Backup webfolder, is elk bestand toegankelijk vanaf elke computer met een internetconnectie.

Gemakkelijk hersteld

De backup server gebruikt dezelfde structuur als die vanop uw computer. U kan dus heel gemakkelijk door uw files bladeren en zo afzonderlijke data of de gehele originele bestandsstructuur herstellen.

Gemoedsrust

De backups gebeuren automatisch en aan de frequentie die u wenst. Is dit voor uw onderneming meerdere malen per dag? Geen probleem. De flexibiliteit van ons systeem geeft u de gemoedsrust die u zoekt.

Automatische rapporten

De software bevat automatische lognotificaties op het scherm en via email. ez Remote Backup informeert u na iedere activiteit zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw backups.

Ondersteuning database

ez Remote Backup ondersteunt verschillende databases zoals MS Exchange en SQL Server.

Verschillende versies

ez Remote Backup slaat verschillende versies op van uw bestanden. Zo kan u versies van uren, dagen of weken terug makkelijk heropenen en terugzetten.

bottom of page