support_ezNetworking.jpg

ez Support

SNELLE INTERVENTIE NODIG?

Aarzel niet om ons te contacteren. Wij verlenen support van op afstand. U kan dus snel terug aan het werk.

Wanneer je het nodig hebt, waar je het ook nodig hebt.

 

ez Networking biedt een waaier van support diensten. 

Onze Engineers zijn bereikbaar van 8:00 tot 18:00u op +3237757538 of support@ez.be en afhankelijk van uw support contract zelfs 24/7 met een toegewezen engineer.

Gratis netwerk audit

Uw bedrijf heeft 10 computers of meer en bent op zoek naar professionele ondersteuning voor uw netwerk? U had graag een tweede opinie gehad over uw netwerk? U wil in uw huidige netwerkinfrastructuur investeren maar weet niet hoe?

Een ervaren netwerk analyst onderzoekt gedurende een halve dag uw netwerk en gaat op zoek naar mogelijke problemen en situaties. Diezelfde week ontvangt u een gedetailleerd rapport met de vaststellingen en aanbevelingen. Volledig gratis en zonder verplichting.

ez Remote Support

Om u snel hulp te kunnen bieden kunnen onze techniekers, met uw toelating, uw scherm delen, zodat u het probleem kunt tonen, waardoor wij het sneller kunnen oplossen. Klik op de "Remote Support" knop, bovenaan links op deze site en geef onze Support Engineer aan de telefoon de gegevens die worden weergegeven

Over ez Networking

ez Networking biedt een waaier van support diensten. Onze engineers zijn Microsoft Certified Professionals, Symantec Technical Specialists, Cisco and Juniper opgeleid. Ze hebben toegang tot onze Knowledge Base zowel als ondersteunings informatie van onze partner die niet publiek raadpleegbaar is. En als onze partners nodig zijn maken wij voor u een 'case' aan.

 

Contacteer ons

ez Networking | Broekdam-Noord 24 | 9150 Kruibeke | Belgium

  • Facebook
  • Linkedin
logoband1