MAKES YOUR NET WORK

We verzorgen ICT diensten aan bedrijven in de KMO markt. Wil u uw IT beheer outsourcen, IT team uitbreiden, performantie verhogen, kosten drukken? Wij zorgen voor het ontwerp, implementatie, integratie en ondersteuning van uw project.

Network Services

Wij leveren ICT diensten aan bedrijven van klein tot groot. Uw IT infrastructuur is deze tijd sterk verstrengeld met elke business. Maar kan u uw infrastructuur de baas?
Wij zorgen ervoor dat uw net werkt. U heeft andere dingen aan uw hoofd.

Network_survey_icon.png

Network Survey

Had u graag een onafhankelijke opinie gehad? Hoe veilig is uw netwerk? Zit het ontwerp wel goed? Zitten er gaten in de beveiliging waardoor ongeauthoriseerd toegang kan verleend worden? Kan je, en vooral hoe snel, een server backup terugzetten of een gecrashte server heropbouwen? Van desktop tot server, firewall tot bekabeling, we testen, rapporteren en maken aanbevelingen voor potentiele of eminente problemen.

Kleine_zelfstandig_icon.png

Kleine zelfstandige

U heeft enkele computers, en die zijn cruciaal voor uw onderneming? Als Microsoft Small Business Specialist weten we als geen ander wat er bij de kleine ondernemingen speelt. Laat u ons enkele toegespitste producten voorstellen.

KMO_icon.png

KMO's

U heeft andere zaken aan uw hoofd. Uw infrastructuur in veilige handen. Onze oplossingen groeien mee met uw bedrijf. Uw computer infrastructuur is onze zorg. Speciaal voor KMO's hebben we producten op maat.

Groteonderneming_icon.png

Grote bedrijven

Onze expertise staat uw eigen IT dienst dagelijks bij in het onderhouden en uitbouwen van uw data center. Uw infrastructuur in veilige handen. Speciaal voor KMO's hebben we volgende producten op een rijtje gezet.

Hosting_backup.png

Hosting

Cloud computing is een manier van resource computing, via het internet, dat in grote lijnen computer 
resources (middelen) deelt in plaats van software of opslag te gebruiken 
op een lokale computer. Het gaat meestal over het aanbieden van dynamisch schaalbare en vaak gevirtualiseerde
resources als een dienst via het internet.

Het verschilt van dedicated of virtuele servers door vijf essentiële kenmerken: on-demand self-service, broadband network access, resource pooling, snelle aanpasbaarheid, in een meetbare omgeving. De self service portal stelt gebruikers in staat om middelen te veranderen aan de vraag die gesteld wordt.

Remote Management

Alles wat u moet weten, onderhouden en beschermen, vanaf dag 1.

 

Met ez Remote Management is een cloud based oplossing waarbij  alle componenten van uw infrastructuur beheerd worden door ons. geautomatiseerde taken controleren elk component en waar nodig de juiste actie ondernomen. 

Get up and running quickly and easily - meestal in een tijdspannen van uren

 

Dashboard helpen u om snel problemen te identificeren en op te lossen vanuit de cloud console

 

bespaar tijd door repetitive taken te automatiseren

Endpoint protections, backup, email securituy in 1 console

 

 

 

Cloud services

Wij leveren ICT diensten aan bedrijven van klein tot groot. Uw IT infrastructuur is deze tijd sterk verstrengeld met elke business. Maar kan u uw infrastructuur de baas?
Wij zorgen ervoor dat uw net werkt. U heeft andere dingen aan uw hoofd.

monitoring.png

Remote Monitoring

Onze servers in het datacenter bevatten software die het mogelijk maakt alle elementen die kritisch zijn voor de goede werking van uw bedrijfsnetwerk 24/24u automatisch te controleren.


Wanneer een of meer parameters niet meer optimaal zijn genereert de server een foutmelding met een gedetailleerde omschrijving die via email of SMS naar u en/of onze technieker gestuurd wordt. Zo kunnen de nodige stappen genomen worden in het voorkomen van ernstigere problemen.

Mailscan_icon2.png

Remote Mail Scan

Spam zal in de toekomst een aanzienlijk probleem blijven vormen en organisaties moeten agressief een continu aanpasbare blokkade opwerpen om spam de baas te blijven. Een antispamoplossing met meerdere lagen en meerdere proactieve en reactieve detectietechnieken biedt aanzielijke voordelen ten opzichte van andere modellen.


ez Remote MailScan is bijzonder nauwkeuring in het opsporen en blokkeren van spam, effectief in het beperken van valse positieven en dat zelfs voor het uw kantoor bereikt.

Mailscan_backup.png

Remote Backup

ez Remote Backup biedt een backup oplossing die de KMO in staat stelt om haar dagelijkse backup volledig uit te besteden. Tevens kan het aangewend worden als een tweede backup die off-site bewaard wordt. Geen gedoe meer met tapes of cassettes.


De voordelen van het gebruik van ez Remote Backup’s online backup oplossing zijn enorm. De belangrijkste zijn hieronder vermeld.

 
CONSULTANCY-icon.png

IT Consultancy

Als uitbreiding van uw huidig IT departement kan u deze ontlasten door projecten door ons te laten uitvoeren. Hetzij een uitbreiding van uw huidige resources, migratie van services zoals VMware, Hyper-V, Firewalls, Microsoft Exchange, Sharepoint of Active Directory Services of het installeren van nieuwe infrastructuur.

administration-icon.png

IT Outsourcing

Design, implementatie en het onderhouden van uw ICT infrastructuur. Van 10 tot 100+ nodes. Continuïteit, schaalbaarheid, veiligheid, beheerbaarheid en prijs/

kwaliteit zijn hierbij sleutelbegrippen. Het gebruik van 'Best-Breed' hard en software speelt hier een grote rol in.

Testimonials

"ez Networking blijkt steeds weer een

sterke partner op gebied van consultancy.

Wij durven ez Networking aan

iedereen aanraden."

H. Leyssens, ICT manager Epacar nv. Papiergroothandel.

 
 

Contacteer ons

ez Networking - Broekdam-Noord 24 - 9150 Kruibeke - Belgium

© 2020 by ez networking. Proudly created with Wix.com. Design perlagrafica.be - Photography Jean Van Cleemput

  • Facebook
  • Linkedin
  • Black Instagram Icon
logoband1