top of page
Office site Antwerp
KMO_icon.png

KMO's

Onze oplossingen groeien mee met uw bedrijf
IT-beheer

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden uw netwerkinfrastructuur. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Als Microsoft Gold Certified Partner kan u vertrouwen op onze jarenlange ervaring.

ez Externe back-up

ez Remote Backup biedt een back-up oplossing die de KMO in staat stelt om haar dagelijkse back-up volledig uit te besteden. De 2de back-up sneuvelt off-site. Geen gedoe meer met tapes en cassettes.

ez Remote Monitoring

Uw vinger aan de pols. Wij houden alle kritieke processen zoals e-mail, websites, transacties, gegevens en hun back-ups in het oog. Via sms en e-mail houden we elkaar op de hoogte, krijgen we grip op een eventueel probleem en gaan we makkelijk over naar de juiste oplossingsstrategie.

Vraag gerust een prijsraming op. Vanaf 72 € per jaar.

ez-ondersteuning

U heeft een probleem met uw computer en u zit aan de andere kant van de wereld? Geen probleem. Er is altijd een technieker beschikbaar bij ez Networking, klaar om u verder te helpen. Zo hoort dat en daar staan wij voor.

DeKEYSER_new.png

De Keyser Wood Industry

Als één van de eerste klanten hebben wij de services en expertise van ez alleen maar zien evolueren en uitbreiden. 

De samenwerking verloopt met momenten vrij intensief zoals bij de uitbouw van onze IT infrastructuur, het opzetten van Office 365 Online, het onderhouden van de servers of het beveiligen van ons netwerk. Op andere momenten is dit eerder vraaggestuurd. ez staat garant voor een complementaire en flexibele samenwerking en sluit dus perfect aan bij de noden die wij hebben als bedrijf.

B. De Keyser

ImmoVDW2.png

Immo VDW

“Onze gehele IT infrastructuur is al een tiental

jaar uitbesteed aan ez Networking.

De ondersteuning is erg uiteenlopend van kleine problemen met de instellingen van onze computers tot grotere migraties naar online servers. Als ik de service die Jurgen biedt moet omschrijven in enkele woorden denk ik onmiddellijk aan “flexibiliteit” en “een beetje rock ’n roll”. 

K. Van De Woestijne

Newman.png

Newman

bottom of page