Grote bedrijven

Knowhow, flexibiliteit en professionaliteit
IT Administration & site survey

We ontwerpen, installeren en onderhouden uw netwerkinfrastructuur. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Als Microsoft Gold Certified Partner hebben we daar ervaring mee.

IT Administration & site survey

We ontwerpen, installeren en onderhouden uw netwerkinfrastructuur. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Als Microsoft Gold Certified Partner kan u vertrouwen op onze jarenlange ervaring. 

 

ez Remote Mailscan

ez Remote MailScan is bijzonder nauwkeurig in het opsporen en blokkeren van spam en effectief in het beperken van vals positieven. En dit allemaal nog voor het uw kantoor bereikt heeft.

ez Remote Backup

ez Remote Backup biedt een backup oplossing die de KMO in staat stelt om haar dagelijkse backup volledig uit te besteden. Tevens kan het aangewend worden als een tweede backup die off-site bewaard wordt. Geen gedoe meer met tapes of cassettes.

ez Remote Monitoring

Uw vinger aan de pols. Wij houden al uw kritieke processen zoals email, websites, transacties, gegevens en hun backups in het oog. Wanneer er iets fout dreigt te gaan worden onze (en uw) techniekers via SMS en email hiervan op de hoogte gebracht. Zo kunnen we ingrijpen vóór een probleem zich vormt.

ez Support

U heeft een probleem met uw computer en zit aan de andere kant van de wereld? Geen probleem. Er is altijd een technieker beschikbaar bij ez Networking, klaar om u verder te helpen. Zo hoort dat en daar staan wij voor.

Cosco Shipping

Legendre conveyors

FlandersColor

Contacteer ons

ez Networking | Broekdam-Noord 24 | 9150 Kruibeke | Belgium

  • Facebook
  • Linkedin