top of page
Groteonderneming_icon.png

Grote bedrijven

Knowhow, flexibiliteit en professionaliteit
IT Administration & site survey

We ontwerpen, installeren en onderhouden uw netwerkinfrastructuur. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Als Microsoft Gold Certified Partner hebben we daar ervaring mee.

IT Administration & site survey

We ontwerpen, installeren en onderhouden uw netwerkinfrastructuur. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Als Microsoft Gold Certified Partner kan u vertrouwen op onze jarenlange ervaring. 

 

ez Remote Mailscan

ez Remote MailScan is bijzonder nauwkeurig in het opsporen en blokkeren van spam en effectief in het beperken van vals positieven. En dit allemaal nog voor het uw kantoor bereikt heeft.

ez Remote Backup

ez Remote Backup biedt een backup oplossing die de KMO in staat stelt om haar dagelijkse backup volledig uit te besteden. Tevens kan het aangewend worden als een tweede backup die off-site bewaard wordt. Geen gedoe meer met tapes of cassettes.

ez Remote Monitoring

Uw vinger aan de pols. Wij houden al uw kritieke processen zoals email, websites, transacties, gegevens en hun backups in het oog. Wanneer er iets fout dreigt te gaan worden onze (en uw) techniekers via SMS en email hiervan op de hoogte gebracht. Zo kunnen we ingrijpen vóór een probleem zich vormt.

ez Support

U heeft een probleem met uw computer en zit aan de andere kant van de wereld? Geen probleem. Er is altijd een technieker beschikbaar bij ez Networking, klaar om u verder te helpen. Zo hoort dat en daar staan wij voor.

COSCOshipping.png

Cosco Shipping

Met zijn specialisatie in Microsoft toepassingen en serverbeheer is Jurgen een meerwaarde als aanvulling op ons IT team. Niet enkel tijdens de merging van onze twee bedrijven, maar ook bij andere grote uitdagingen konden we steeds op een juiste en snelle service rekenen.
ez Networking zorgt er met zijn e
xpertise voor
dat projecten vlot verlopen en speelt snel in op accute problemen, ook als die zich aan de andere kant van de wereld stellen.
De gedroomde IT partner voor onze internationale onderneming.

Philippe Van Eeckhout

LeGendre.png

Legendre conveyors

ez Networking zorgde voor een snelle omschakeling naar een thuiswerkmodus bij de start van de COVID pandemie. Op één dag tijd konden onze desktopmedewerkers en CAD-tekenaars van thuis uit aan de slag. Dit omdat Jurgen heel goed zijn prioriteiten binnen zijn vakgebied kent en ons systeem al preventief had voorzien om vlot zo’n switch te kunnen maken. We hebben geen onnodige tijd verloren, werden onmiddellijk geholpen en zijn voorbereid op de toekomst.

 

O. Legendre

FlandersColor.png

Flanders Color

 

Al verschillende jaren kunnen we rekenen op de services van ez Networking. Ons gehele IT beheer, maar ook praktische zaken als het aankopen van nieuwe laptops en ons Cloudnetwerk is in goede handen. Daarnaast is er een sterke wisselwerking tussen ez Networking en Navision, waardoor hier alles heel vlot verloopt. Het ez Team is makkelijk bereikbaar, voor kleine en grotere problemen en kan zelfs vanop afstand de meeste dingen snel oplossen.

Sam Clabau

bottom of page