top of page
Clouds
Mailscan_icon2.png

Mail Security Microsoft Defender for Office 365

Beveilig je e-mail in realtime tegen onbekende en geavanceerde aanvallen.
mailscan Microsoftoffice365.png
Je postvakken beveiligen tegen geavanceerde bedreigingen

 

Spam blijft in de toekomst een aanzienlijk probleem en organisaties moeten een continu aanpasbare blokkade opwerpen om dit de baas te blijven. Een anti-spam oplossing met meerdere lagen en meerdere proactieve en reactieve detectietechnieken biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van andere modellen.

Door die essentiële mix is ez Remote MailScan 
bijzonder nauwkeurig in het opsporen en blokkeren van spam, effectief in het beperken van vals positieven en dat zelfs voor het uw kantoor bereikt.

Iedere dag zijn er weer nieuwe malware-aanvallen. Office 365 heeft een oplossing waarmee je je e-mail hiertegen kunt beveiligen. Met Microsoft Defender for Office 365 kun je je postvakken beveiligen tegen nieuwe, geavanceerde aanvallen in realtime. Dit programma biedt beveiliging tegen onveilige bijlagen en continue beveiliging tegen schadelijke koppelingen, en is daarmee een aanvulling op de beveiligingsfuncties van Exchange Online Protection voor betere beveiliging tegen zero-day-aanvallen.

Microsoftoffice365_screen.jpg
Microsoftoffice365._Screen2.jpg

Beveiliging tegen onveilige bijlagen

Met veilige bijlagen kun je voorkomen dat schadelijke bijlagen van invloed zijn op jouw e-mailomgeving, ook als de handtekeningen van de bijlagen niet bekend zijn. Alle verdachte inhoud doorloopt in realtime een op gedrag gebaseerde malwareanalyse waarin met Machine Learning-technieken de inhoud op verdachte activiteiten wordt gecontroleerd. Onveilige bijlagen worden geïsoleerd in een sandbox voordat ze naar ontvangers worden verzonden. Het voordeel is een overzichtelijk Postvak IN zonder malware, met betere beveiliging tegen zero-day-aanvallen.

Je omgeving beveiligen wanneer gebruikers op onveilige koppelingen klikken

Microsoft Defender for Office 365 biedt beveiliging tegen schadelijke koppelingen door inhoud te scannen. Veilige koppelingen is een uitbreiding hiervan en beveiligt je omgeving wanneer gebruikers op een koppeling klikken. Terwijl de inhoud wordt gescand, worden de URL's herschreven voordat ze door Office 365 lopen. De URL's worden in realtime onderzocht, op het moment dat er door een gebruiker op wordt geklikt. Als een koppeling onveilig is, krijgt de gebruiker een waarschuwing om niet naar de site te gaan of een melding dat de site is geblokkeerd. Er is rapportage beschikbaar, zodat beheerders kunnen bijhouden welke gebruikers wanneer op een koppeling hebben geklikt..

Uitgebreide rapporten genereren en koppelingen in berichten bijhouden

Verwerf essentiële inzichten in wie er in jouw organisatie doelwit is en in de categorie van aanvallen waarmee je te maken hebt. Met rapportage en berichttracering kun je berichten onderzoeken die zijn geblokkeerd vanwege onbekende virussen of malware, terwijl je met de mogelijkheid van URL-tracering afzonderlijke schadelijke koppelingen kunt bijhouden in de berichten waarop is geklikt.

bottom of page